3. PLANINSKI POHOD

29. 12. 2015

Povzpeli smo se na najvišji vrh na Krvavcu in sicer Veliki Zvoh (1971m). Hodili smo dobro uro in pol. Nekaj metrov pod vrhom so naredili jezero, ki je namenjeno umetnemu zasneževanju smučišča. Vrh, ki ima vpisno skrinjico, ima lep pogled proti Kalškemu grebenu in okoliškim vrhom. Tudi Storžič in del Julijskih Alp se lepo vidi. O pohodu smo fantje podali naslednja mnenja:

 

“Všeč mi je bil razgled, pot mi sploh ni bila naporna, sam sem del poti še tekel gor. Na vrhu sem se ohladil, saj sem si namakal noge, ko pa smo prišli nazaj v dolino, pa sem se preizkusil za volanom kombija.” (ADRIANO)

 

“Dosegli smo najvišji vrh smučišča Krvavec. V vodo sem šel do kolen, kar mi je bilo najbolj všeč. Ogledali smo si tudi žičnico, ki smo jo vsi tudi preizkusili.” (MATIC V.)

 

“Meni je bilo vse všeč, še posebej, ker smo metali kamne v vodo.” (MATIC K.)

 

“Všeč mi je bil razgled in jezero, prav tako mi je bila všeč pot nazaj dol. Hodil sem skupaj z Adrianom in mi je bilo zelo dobro.” (KRISTIJAN)

 

“Kopali smo se v bazenu. Pot je bila kar strma, vendar mi ni bilo tako naporno. Hodil sem skupaj z vzgojiteljema in Gajem, na koncu sva z Gajem prva prišla na vrh.” (PAVEL)

 

“Meni je bila pot kar strma in so me potem bolele mišice na nogah. Na vrhu pa mi je bilo najbolj všeč jezero.” (ŽAN)