ČETRTA SKUPINA OB ZAKLJUČKU ŠOLSKEGA LETA

22. 6. 2015

Četrto skupino sestavljamo Rok, Aleš, Staš, Jože, Nick, Gaj, Matej, Ilir, Sebastjan ter vzgojitelja Dušan in Ingrid. V skupini smo med seboj precej povezani. V prostem času radi igramo namizni nogomet, veliko časa preživimo na kolesih, angažirani smo tudi na nogometu in fitnesu. Izjemno smo ponosni na našega Jožeta, trenutno tretjega na državni jakostni lestvici v namiznem tenisu. Priznamo, da mu nismo verjeli da zadevo dejansko tako zelo obvlada, zato smo pripravili turnir, kjer je vsem dokazal, da je dejansko “Prvi namiznoteniški lopar zavoda”.

V tem šolskem letu smo bili zelo aktivni. V prvi vrsti se moramo pohvaliti z našim šolskim delom, saj smo ogromno časa in energije vložili v učenje, kar se je resnično obrestovalo. Sicer smo večkrat obiskali kino in vodno mesto, praznovali rojstne dneve, se preizkušali v pripravi sladic in pekli na žaru ter kot najboljša skupina odšli na vožnjo z gokardi. Zabavno je bilo tudi na novoletni prireditvi, ko smo zamenjali vloge in na pustovanju, kjer smo odnesli nagrado za najboljšo masko in si delili prvo mesto v spretnostnih igrah. Z gotovostjo lahko trdimo, da imamo daleč najlepše urejen atrij, saj sta ga Nick in Aleš letos že neštetokrat prekopala in preuredila, vedno znova pa najdeta nekaj, kar bi se dalo še izboljšati.

Ob slovesu je nekoliko težko, saj smo se drug na drugega že pošteno navadili in dobro funkcioniramo. Prihodnje leto bo vseeno nekoliko lažje, saj nas bo precej nadaljevalo šolanje tukaj. Kljub temu se veselimo počitnic in brezskrbnosti ter kopice prostega časa, da se bomo lahko septembra spočiti in polni energije podali novim zmagam naproti.