IN SE JE ZAČELO …

2. 9. 2014

… novo šolsko leto. Polni počitniških vtisov in želja po uspehu pogumno korakamo naprej.

Počitnice so bile dobre, a prekratke. Pomagal sem doma na kmetiji, bil sem na morju v Ankaranu, udeležil sem se tudi tabora potapljanja na Krku in tabora na Pohorju. Na taborih mi je bilo najbolj všeč to, da nam vzgojitelji niso toliko gledali pod prste kot v zavodu. Za to šolsko leto si želim, da bo moje povprečje ocen več kot 4 in da bi bila naša skupina najbolj čista v zavodu.

Rok Duščak

 

Moje počitnice so bile super. Bila sem na potapljanju na Krku (Vantičiči), z dedijem sem šla v Bosno, kjer sem obiskala sorodnike in se vozila z motorjem. Sorodnike sem obiskala tudi v Avstriji. Doma sem veliko spala, bila zunaj s prijatelji in hodila na kavice s sestro Saro in Tercijem. Najbolj sem uživala na Krku, ker je bilo zabavno druženje z ostalimi otroki. Moje želje za to šolsko leto so, da uspešno zaključim 9. razred in se vpišem na srednjo šolo. Želim si tudi, da bi manj spala.

Tara Ivanič

Počitnice so bile dobre, veliko sem se zabaval. Veliko sem bil na morju. Bil sem v Pineti, na potapljanju na Krku, tudi z Alenko sem šel dvakrat na Krk. Bil sem še na taboru Marindol ob reki Kolpi in na Pohorju. Najbolj zabavno je bilo za moj rojstni dan pri Alenki. Dobil sem nov mobitel. V tem letu si želim, da bi uspešno zaključil razred in imel dobre ocene. Želim si še, da bi dobil dobre sošolce.

Matic Kaltak

 

Moje počitnice so bile v redu. Užival sem, zabaval sem se in se spočil od šole. Šel sem v Bosno k babici, veliko sem hodil tudi na bazen v Hrastnik in v Rimske Toplice. Najbolje je bilo v Bosni, ker sem videl babico in bratranca. To šolsko leto si želim še lepše ocene kot lani in da se odvadim biti toliko za računalnikom.

Kristjan Toprek

 

Moje počitnice so bile zelo v redu, vendar so bile malo prekratke. Bila sem v Franciji (Pariz), Disneylandu, v Gardalandu, Ljubljani in na taborih na Pohorju in Krku. Najboljše je bilo v Gradalandu, ker je tam veliko adrenalinskih stvari in doživetij. V tem šolskem letu si želim imeti dobre ocene in uspešno končati šolo.

Lea Sojer

 

Moje počitnice so bile v redu, ker je bilo veliko dežja in sem lahko bil več na računalniku. Bil sem v Seči na morju in na taborih na Pohorju in na Krku. Najbolj zabavno je bilo na Pohorju, ker sem pometal zaradi škode (kazen za razbito luč, kot posledico obmetavanja z blazinami). V novem šolskem letu si želim boljše ocene kot lani.

Dean Tratnik