Krpanova pot 2015

6. 11. 2015

Septembra 2015, smo se udeležili tradicionalnega tekmovanja Krpanova pot, kjer so se izbrani učenci zelo dobro odrezali. Tekmovali so Sedžida, Matic V., Matic K., Aleš in Mitja pod mentorstvom učitelja Tomaža in učiteljice Irene.

 

Tekmovalci so zapisali svoje vtise:


Na Krpanovi poti sem sodeloval pri večini iger. Najbolj mi je bilo všeč žaganje hloda, pri katerem sva sodelovala jaz in Mitja. Pri žaganju sva z Mitjo ujela ritem in pometla s konkurenco. Pri lovljenju ribic nisem sodeloval, ker nimam mirne roke. V večini iger smo zmagali in tako osvojili 1. mesto. V čast mi je bilo, da sem lahko prevzel priznanje.

Aleš Habič


Ko sem bil na Krpanovi poti mi je bilo najbolj všeč, ko smo opravljali prvo nalogo. Sestavljali smo sestavljanko, jo sestavili brez napak in dosegli najboljši čas. Bilo mi je zelo všeč.

Matic Virant


Na Krpanovi poti smo imeli za naredit kar nekaj iger in sicer: sestavljanka, lovljenje ribic, metanje kopit na palico, metanje teniških žogic v figuro, streljanje z zračno puško, kegljanje, sestavljanje osla in skok v daljino. Skoraj vse naloge so bile lahke. Najboljše mi je bilo na koncu, ko smo imeli kosilo ter so nam podelili nagrado saj smo osvojili 1. mesto. Na koncu smo bili utrujeni in smo komaj čakali, da gremo domov.

Sedžida Jušić