Novembrske aktivnosti v tretji skupini

6. 12. 2013

Mesec november je bil pester. Da bi popestrili vsakdan in si večer naredili domačen, smo se odločili in spekli pico. Glavna kuharja sta bila Andrej in Tercisio. Vzgojitelj in kuhar Zvone sta le dodala tako imenovano »višnjo na torti« k popolnemu izdelku. Nihče ni ostal ravnodušen. Vsi so se strinjali, da bi se to lahko ponovilo že naslednji dan. Z vidika zdrave prehrane to ne gre. Žal! Da je bil jedilnik še bolj pregrešen, sta poskrbela Dean in Žan, ki sta nam spekla vrhunske piškote.
Kot je v navadi, smo obiskali telovadnico na OŠ Simona Jenka, in da se ne ponavljamo, smo tokrat odigrali nogomet z ekstremno veliko žogo. Zabava je bila na vrhuncu, sodelovali smo prav vsi.
Naše vedenje in nadpovprečne rezultate je opazil tudi ravnatelj in nas presenetil z obiskom, pohvalo in nagradnim izletom. Odločili smo se za paintball. Energijo smo sprostili, doživeli naše sanje in ustrelili oba vzgojitelja, ki sta se na koncu vseeno z nami odpeljala domov. Seveda smo pred odhodom pojedli še pico. Ob vrnitvi pa smo zaspali (še preden smo odšli v posteljo). Ni kaj, Rambo je zakon!
Za konec pa sta dva člana naše skupine (Andrej in Tercisio) nastopila v šolski nogometni ekipi, ki zastopa naš zavod na občinskem šolskem nogometnem prvenstvu.