SEPTEMBER V 3. SKUPINI

5. 10. 2021

Tudi v 3. skupini smo že dodobra stopili v novo šolsko leto. Letos se je stari klapi štirih fantov pridružil še novinec Leon, ki smo ga sprejeli z odprtimi rokami. Pa tudi zasedba vzgojiteljev je okrepljena!

Že na začetku smo zavihali rokave kar se tiče šolskih obveznosti in si čim bolj popestrili dneve. Poleg urjenja možgančkov in skoraj osvojenih vzdevkov knjižni molji (fantje vestno berejo domače branje) se poslužujemo zunanjih aktivnosti. Saj veste, fizična aktivnost in urjenje intelekta je formula za uspeh!

Tako smo kolesarili, igrali košarko, nogomet, udeležili so se različnih interesnih dejavnosti kot so hokej, igre z žogo pa tudi družabne igre so igrali! Fantje skrivajo v sebi tudi umetniški duh. Udeležili so se ustvarjalnega krožka, Tian in Alex pa sta bila na likovni koloniji. Kaj sta ustvarila, si lahko pogledate na slikah.

Nenazadnje si radi popestrimo tudi večere. V atriju smo zakurili ogenj in pekli hrenovke, koruzo in penice. To so trenutki kot nalašč za povezovanje skupine in spontane pogovore. Če je že začetek šolskega leta tako pester, kaj vse nas še čaka!