Zimovanje na Kopah

8. 4. 2016

Sedem mladostnikov in trije spremljevalci smo med zimskimi počitnicami tri dni preživeli v zimski idili na Kopah. Ker smo naročili zasnežene strmine, nas je pričakal sneg in sneženje. Slednje ni ustavilo niti začetnikov niti nadaljevalcev. Začetniki so tako prvič okušali izzive in čare smučanja. Nadaljevalci pa so izpopolnjevali tehniko in kondicijsko pripravljenost. Ko nismo smučali, smo počivali, jedli in igrali igre. Fantje so bili super pridni in so bili res odlična skupina. Na smučišču se je dogodila tudi marsikatera dogodivščina, ki nam je dala krila ali pa nam jih je rahlo skrajšala. Vsi smo zelo uživali in se imeli lepo v zimski idili.


Vtisi udeležencev:

“Všeč mi je bilo, ker smo bili tik ob smučišču, tako da zjutraj ni bilo potrebno hoditi daleč. Imeli smo ogrevane pancerje. Hrana pa mi ni bila všeč.”

David Maks

 

“Všeč mi je bilo ko smo smučali in se igrali. Družba je bila dobra, hrana pa bolj tako tako. Imajo tudi bolj sodobne naprave kot na Krvavcu. Všeč mi je bilo kepanje z učiteljico in učiteljem, da smo imeli ves čas telefone pri sebi, da smo bili ful dolgo pokonci. Ni mi pa bilo všeč, ko se je ustavila sedežnica in sem rabil ful hodit, učitelj je pa govoril, da je samo še par minut, da pridemo na drugo stran.”

Matic Kaltak

 

“Na zimovanju mi je bila všeč družba in da smo šli na koncu na pico. Hrana mi ni bila všeč, malo smo tudi preveč smučali.”

Matic Virant

 

“Bilo je zelo dobro. Če bo še kdaj, bom z veseljem šel. Bila je prijetna družba. V veselje mi je, da sem se naučil smučati in da nisem obupal. Pica je bila zelo dobra, hrana na Kopah pa ni bila najboljša.”

Jan

 

“Bilo mi je všeč, ker smo smučali. Rad bi šel še kdaj, če bi lahko. Tudi s prijatelji smo se dobro razumeli pa še zabavali smo se.”

Žan

 

“Zelo mi je bilo všeč. Bila je dobra družba. Nasmučal sem se za celo leto.”

Pavel

 

“Bilo mi je všeč. Proge so bile odlične, hrana je bila slaba, vendar sem se imel super.”

Gaj